Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/5050
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсінцева, О.Є.-
dc.date.accessioned2020-07-02T10:43:31Z-
dc.date.available2020-07-02T10:43:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОсінцева О.Є. Соціально-пихологічний вплив харчової поведінки на якість життя / О.Є. Осінцева // Проблеми формування громадянського суспільства в Україні: виклики та колізії : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 15 травня 2020 р.). - Дніпро : ДДУВС, 2020. – С. 204-207uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/5050-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДДУВСuk_UA
dc.subjectправильне харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчова поведінкаuk_UA
dc.subjectорторексіяuk_UA
dc.subjectрозлади харчуванняuk_UA
dc.titleСоціально-пихологічний вплив харчової поведінки на якість життяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті
Проблеми формування громадянського суспільства в Україні: виклики та колізії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf234,12 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.