Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/6919
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондаренко, К.І.-
dc.date.accessioned2021-11-01T14:00:40Z-
dc.date.available2021-11-01T14:00:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБондаренко К. І. Сервітути : поняття і види / К. І. Бондаренко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку приватного права в сучасних умовах: матеріали Регіонал. наук-практ. конф. (м. Дніпро, 25 листопада 2020 р). - Дніпро : ДДУВС, 2020. – С. 226-228uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/6919-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДДУВСuk_UA
dc.subjectсервітутне правоuk_UA
dc.subjectземельний сервітутuk_UA
dc.subjectвиди сервитутівuk_UA
dc.subjectузуфруктuk_UA
dc.titleСервітути : поняття і видиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми та перспективи розвитку приватного права в сучасних умовах
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
73.pdf502,86 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.