Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/10140
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВишня, В.-
dc.contributor.authorРижков, Е.-
dc.contributor.authorМахницький, О.-
dc.date.accessioned2022-11-04T07:56:58Z-
dc.date.available2022-11-04T07:56:58Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВишня В. Система управління приготуванням закладальної суміші / В. Вишня, Е. Рижков, О. Махницький // Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. - 2022. - № 2 (117). - С. 348-356uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/10140-
dc.description.abstractУ статті систематизовано результати теоретичних та експериментальних досліджень створення системи приготування закладальної суміші на збагачувальних комбінатах, що забезпечують потрібні міцнісні характеристики суміші і штучного масиву загалом, виключає можливість здійснення викрадання високоліквідних компонентів суміші. Авторами сформулювано основу для розробки науково-методичної бази та створено комплекс технічних засобів для автоматизованого управління процесом приготування твердючої закладальної суміші, яке знищить підґрунтя для здійснення безпосередньо крадіжок та документальних маніпуляцій з витратами компонентів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДДУВСuk_UA
dc.subjectекономічна безпекаuk_UA
dc.subjectпрогресивна технологія суцільної виїмкиuk_UA
dc.subjectсистема автоматизованого управління технологічними процесамиuk_UA
dc.subjectгірничо-рудне виробництвоuk_UA
dc.subjectзакладна сумішuk_UA
dc.titleСистема управління приготуванням закладальної сумішіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вишня В.Б.
Махницький О.В.
Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. - 2022. - № 2 (117)
НАУКОВІ СТАТТІ
Рижков Едуард Володимирович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
55.pdf1,41 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.