Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/2840
Назва: Вилучення харчових продуктів та порядок їх зберігання
Автори: Ваврищук, А.Є.
Бібліографічний опис: Ваврищук А.Є. Вилучення харчових продуктів та порядок їх зберігання / А.Є. Ваврищук // Актуальні проблеми вітчизняного права в дослідженнях молодих вчених у світлі євроінтеграційних процесів: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. курсантів, студентів, слухачів, ад’юнктів (аспірантів) та докторантів, присвячена Дню науки (м. Дніпро, 16 травня 2018 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2018. – С. 178-180
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: вилучення харчових продуктів
торгівля з рук у невстановлених місцях
адміністративне правопорушення
зберігання вилучених харчових продуктів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/2840
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми вітчизняного права в дослідженнях молодих вчених у світлі євроінтеграційних процесів
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62.pdf139,48 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.