Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/2840
Назва: | Вилучення харчових продуктів та порядок їх зберігання |
Автори: | Ваврищук, А.Є. |
Бібліографічний опис: | Ваврищук А.Є. Вилучення харчових продуктів та порядок їх зберігання / А.Є. Ваврищук // Актуальні проблеми вітчизняного права в дослідженнях молодих вчених у світлі євроінтеграційних процесів: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. курсантів, студентів, слухачів, ад’юнктів (аспірантів) та докторантів, присвячена Дню науки (м. Дніпро, 16 травня 2018 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2018. – С. 178-180 |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ДДУВС |
Ключові слова: | вилучення харчових продуктів торгівля з рук у невстановлених місцях адміністративне правопорушення зберігання вилучених харчових продуктів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/2840 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми вітчизняного права в дослідженнях молодих вчених у світлі євроінтеграційних процесів Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
62.pdf | 139,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.