Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/13655
Title: Міграційні наслідки для України від військового вторгнення російської федерації в Україну в довгостроковій перспективі
Authors: Дрок, І.С.
Самбор, М.А.
Citation: Дрок І.С. Міграційні наслідки для України від військового вторгнення російської федерації в Україну в довгостроковій перспективі: наук.-практ. реком. / І.С. Дрок, М.А. Самбор. – Дніпро : ДДУВС, 2024. – 24 с.
Issue Date: 2024
Publisher: ДДУВС
Keywords: міграція
національна безпека
міграційні наслідки
ризики у сфері української міграції
воєнне вторгнення російської федерації
Abstract: У науково-практичних рекомендаціях досліджено сучасний стан міграції в Україні внаслідок воєнного вторгнення російської федерації. Авторами проаналізовано ризики у сфері української міграції як складової національної безпеки. В роботі визначено роль МВС України у подоланні міграційних наслідків від воєнного вторгнення російської федерації. Крім того, науково-практичні рекомендації містять напрями подолання міграційних наслідків від воєнного вторгнення російської федерації в державній політиці України. Призначені для співробітників Державної міграційної служби України, Національної поліції, юристів, науковців, здобувачів вищої освіти закладів вищої освіти юридичного спрямування та всіх, хто цікавиться визначеною проблематикою.
URI: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/13655
Appears in Collections:Дрок Ірина Сергіївна
Методичні рекомендації
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
макет_Міграційні_наслідки.pdf492,12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.