Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФат, Д.В.-
dc.date.accessioned2019-05-22T07:59:56Z-
dc.date.available2019-05-22T07:59:56Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФат Д.В. Використання ГМО при виробництві продуктів харчування / Д.В. Фат // Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 28 квітня 2017 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2017. – С. 126-128uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДДУВСuk_UA
dc.subjectгенетично модіфіковані продуктиuk_UA
dc.subjectГМОuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectбіобезпекаuk_UA
dc.titleВикористання ГМО при виробництві продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті
Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
36.pdf1,26 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.