Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фат, Д.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-22T07:59:56Z | - |
dc.date.available | 2019-05-22T07:59:56Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Фат Д.В. Використання ГМО при виробництві продуктів харчування / Д.В. Фат // Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 28 квітня 2017 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2017. – С. 126-128 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ДДУВС | uk_UA |
dc.subject | генетично модіфіковані продукти | uk_UA |
dc.subject | ГМО | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | біобезпека | uk_UA |
dc.title | Використання ГМО при виробництві продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
36.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.