Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381
Title: Використання ГМО при виробництві продуктів харчування
Authors: Фат, Д.В.
Citation: Фат Д.В. Використання ГМО при виробництві продуктів харчування / Д.В. Фат // Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 28 квітня 2017 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2017. – С. 126-128
Issue Date: 2017
Publisher: ДДУВС
Keywords: генетично модіфіковані продукти
ГМО
продукти харчування
біобезпека
URI: http://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381
Appears in Collections:Наукові статті
Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36.pdf1,26 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.