Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3571
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВаврищук, А.Є.-
dc.date.accessioned2019-06-20T12:38:58Z-
dc.date.available2019-06-20T12:38:58Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВаврищук А. Є. Вилучення харчових продуктів та порядок їх зберігання / А. Є.Ваврищук // Актуальні дослідження правових та економічних процесів у контексті євроінтеграції: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здоб. вищ. освіти (м. Дніпро, 28 травня 2019 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2019. – С. 26-28uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3571-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДДУВСuk_UA
dc.subjectторгівля з рукuk_UA
dc.subjectадміністративне правопорушенняuk_UA
dc.subjectст 160 КУпАПuk_UA
dc.titleВилучення харчових продуктів та порядок їх зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні дослідження правових та економічних процесів у контексті євроінтеграції
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf163 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.