Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3571| Назва: | Вилучення харчових продуктів та порядок їх зберігання |
| Автори: | Ваврищук, А.Є. |
| Бібліографічний опис: | Ваврищук А. Є. Вилучення харчових продуктів та порядок їх зберігання / А. Є.Ваврищук // Актуальні дослідження правових та економічних процесів у контексті євроінтеграції: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здоб. вищ. освіти (м. Дніпро, 28 травня 2019 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2019. – С. 26-28 |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | ДДУВС |
| Ключові слова: | торгівля з рук адміністративне правопорушення ст 160 КУпАП |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3571 |
| Розташовується у зібраннях: | Актуальні дослідження правових та економічних процесів у контексті євроінтеграції Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 7.pdf | 163 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
