Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/1846
Назва: Дослідження канабіноїдів у виробах з шоколаду
Інші назви: Research of canabinoids in chocolate products
Автори: Бідняк, Г.С.
Вергун, Т.І.
Bidnyak, G. S.
Vergun, T.I.
Бібліографічний опис: Бідняк Г.С., Вергун Т.І. Дослідження канабіноїдів у виробах з шоколаду / Г.С. Бідняк , Т.І. Вергун // Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. – 2018. – Спеціальний випуск № 1 (91) «Протидія наркозлочинності в Україні та у світі: проблеми та шляхи їх вирішення». – С. 35-40
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: судова експертиза наркотичних pасобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів
шоколадні вироби
дослідження канабіноїдів
гашиш
конопля
екстракт канабicу
канабіс
chocolate products
forensic examination of drugs, psychotropic substances, their analogues and precursors
cannabis
cannabis extract
hemp
hashish
study of cannabinoids
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання дослідження окремих об’єктів, що містять канабіноїди, а саме шоколадних виробів. Окреслено основні методи дослідження, що використовуються при проведенні експертизи наркотичних засобів психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів.
In Ukraine, among the objects provided for research in the direction of the examination of narcotics, psychotropic substances, their analogues and precursors, drugs from cannabis plants constitute a significant amount. The objects of research are most often cannabis and products of its processing (cannabis resin, cannabis extract). The principal criterion for assigning the research objects to the above-mentioned narcotic drugs is the presence in their composition the psychoactive substance - tetrahydrocannabinol. An important contribution to the study of this problem was made by eminent scientists. At the same time, an issue regarding the features of the study of individual objects requires a more detailed coverage. This is due to changes in legislation and current practice requirements, as there are no data on conducting research, in particular in chocolate. The purpose of this work is to determine the optimal sample preparation and conditions for conducting a study of cannabinoids in chocolate products by gas chromatography.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/1846
Розташовується у зібраннях:Бідняк Ганна Сергіївна
Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. – 2018. – Спеціальний випуск № 1 (91)
НАУКОВІ СТАТТІ
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf735,55 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.