Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381
Назва: | Використання ГМО при виробництві продуктів харчування |
Автори: | Фат, Д.В. |
Бібліографічний опис: | Фат Д.В. Використання ГМО при виробництві продуктів харчування / Д.В. Фат // Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 28 квітня 2017 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2017. – С. 126-128 |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ДДУВС |
Ключові слова: | генетично модіфіковані продукти ГМО продукти харчування біобезпека |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
36.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.