Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381
Назва: Використання ГМО при виробництві продуктів харчування
Автори: Фат, Д.В.
Бібліографічний опис: Фат Д.В. Використання ГМО при виробництві продуктів харчування / Д.В. Фат // Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 28 квітня 2017 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2017. – С. 126-128
Дата публікації: 2017
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: генетично модіфіковані продукти
ГМО
продукти харчування
біобезпека
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3381
Розташовується у зібраннях:Наукові статті
Сучасна цивілістика: тенденції та специфіка розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
36.pdf1,26 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.