Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3571
Назва: Вилучення харчових продуктів та порядок їх зберігання
Автори: Ваврищук, А.Є.
Бібліографічний опис: Ваврищук А. Є. Вилучення харчових продуктів та порядок їх зберігання / А. Є.Ваврищук // Актуальні дослідження правових та економічних процесів у контексті євроінтеграції: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здоб. вищ. освіти (м. Дніпро, 28 травня 2019 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2019. – С. 26-28
Дата публікації: 2019
Видавництво: ДДУВС
Ключові слова: торгівля з рук
адміністративне правопорушення
ст 160 КУпАП
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.dduvs.edu.ua/handle/123456789/3571
Розташовується у зібраннях:Актуальні дослідження правових та економічних процесів у контексті євроінтеграції
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf163 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.